Om Consendo   AXP    AXP light   RXP   HR   G2A   Kunder   Kontakt   Forside   Log på 
  AXP økonomi   Beskrivelse   Moduler   Rekruttering   Screenshots   Bestil demoadgang  


 

Pro-AXP rekruttering

Pro-AXP rekrutteringsmodulet tilfører ekstra funktionalitet for rekrutteringsbranchen.

Rekrutteringsmodulet bruger Pro-AXP centrale kandidatdatabase og den avancerede søgemaskine. I modulet er der tilført en række funktioner der hjælper konsulenten i sit daglige arbejde.

Disse funktioner giver bla. overblik over de enkelte rekrutteringsprocesser. – hvem har søgt, hvem har fået svar, hvem har været til samtale på bureauet og hos kunden og hvad er resultatet.
Det er muligt at indlægge en række standardbreve der bruges i den daglige korrespondance med kunde og kandidat og som automatisk flettes af systemet.

Modulet kan ligeledes automatisk genere anonyme cv’er der kan sendes til kunden således, at de enkelte kandidater præsenteres i samme form.

Modulet holder styr på test resultater, og kan måle de enkelte kandidater op mod hinanden.

Som standard kan modulet integreres med bureauets hjemmeside, således at ledige jobs automatisk annonceres på hjemmesiden og der er naturligvis mulighed for at ansøge direkte på hjemmesiden. Det er naturligvis også muligt, at tilmelde sig kandidatbank over hjemmesiden.

Kandidater der registrerer sig gennem Internettet, indlægges automatisk i Pro-AXP. Bureauet skal således ikke selv taste oplysninger ind i systemet.

Søg
Søg efter