Om Consendo

Consendo Systems er et systemhus med mange års erfaring i udvikling og drift af komplekse og avancerede internetbaserede løsninger, primært rettet mod virksomheder inden for Vikar-, rekrutterings- og bemandingsindustrien.

Vi har et dybt og indgående kendskab til de processer og problemstillinger som moderne virksomheder i bemandingsindustrien skal håndtere i forbindelse med virksomhedens drift.

Vores mission er at udvikle, vedligeholde og drifte IT-systemer som kan forenkle, automatisere og optimere de administrative processer hos virksomheder inden for bemandingsindustrien. Herunder også at sikre at data behandles sikkert og i henhold gældende lovgivning herunder GDPR.

Vi har, til dette formål udviklet og tilbyder 2 produkter:

Begge systemer leveres som standardsystemer, men kan konfigureres eller udvikles til at passe til kundernes individuelle behov. Systemet kan tilpasses til såvel mindre som større virksomheder.

Hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os!

Teknologi

Teknologi og forståelse af teknologiske muligheder er grundlaget for udvikling og drift af vores applikationer samt forudsætningen for at kunne rådgive vores kunder omkring anvendelse og muligheder af teknologiske løsninger. For os er teknologi altid redskabet og aldrig målet for vores løsninger. Vi anvender kun gennem testede og stabile teknologier i vores løsninger.

Innovation og viden

Vi forsøger altid at forene vores erfaring fra mange års udvikling af applikationer med vores viden omkring teknologi i forsøget på at udvikle nye løsninger til vores kunder. Når vi udvikler nye løsninger forsøger vi altid at være innovative og udnytte nye teknologiske muligheder men fokus er altid rettet mod sikkerhed og stabilitet samt brugernes behov og forståelse for teknologiske muligheder

Solid erfaring

Vi har mange års solid erfaring med udvikling af kompliserede webapplikationer og har et bredt og indgående kendskab til de problemstillinger som vores løsninger skal håndtere for vores kunde. Herunder bl.a rekruttering og booking af vikarer. Opsætning af overenskomster og prisaftaler til lønbehandling, fakturering og bogføring. GDPR og generel sikkerhed af data.