Om Consendo   AXP    AXP light   RXP   HR   G2A   Kunder   Kontakt   Forside   Log på 
  Gennemgang   FAQ  


 

Ofte stillede spørgsmål

Indeholder Pro-RXP en CV database?

Ja, Pro-RXP indeholder en komplet cv database, der indeholder alle stamdata på ansøgere, kvalifikationer, ansøgning og bilag.

Kan Pro-RXP selv besvare ansøgninger?

Når en ansøgere har indsendt sin ansøgning, vil han være i listen over ikke behandlet ansøgere, herefter er det muligt at afkrydse de folk der kan være aktuelle til jobbet. Disse vil herfter modtage en automatisk flettet brev der bekræfter modtagelsen af ansøgningen. Resten vil modtage et automatisk brev der meddeler at personen desværre ikke kan komme i betragtning.
Herefter vil Pro-RXP selv kunne udsende breve med indkaldelse til samtale, afslag osv. når det er relevant. Systemet vil hele tiden give overblik over hvem der har fået hvad.

Hvordan bedømmes ansøgere?

Til et job oprettes et job-profil. Denne profil indeholder oplysninger om ønskede kvalifikationer, alder, uddannelse mv. Indkomne ansøgninger mathces mod denne profil og systemet genererer en vejledende bedømmelse af ansøgeren. Denne bedømmelse er kun en vejledende hjælp, ansøgerne bør selvfølgelig vurderes nærmere af Hr medarbejderen.

Hvordan håndteres uopfordret ansøgninger?

En uopfordret ansøgning vil komme frem i Hr medarbejderens liste over indgående ansøgninger. HR medarbejderen kan herefte enten lade systemet besvare ansøgningen med et negativt svar og herefte slette ansøgningen, eller lade systemet sende en bekræftelse på modtagelse og herefte lade lade Pro-RXP gemme ansøgningen i cv databasen.
Når der senere oprettes et nyt joboplsag, vil det være muligt at matche dette op imod tidligere opfordret og uopfordret ansøgninger.

Kan man selv rette i de flettebreve der udsendes

Ja, det er muligt at rette standardteksten i de fleste breve der udsendes.

Skal vi have en masse nyt edb-udstyr

Nej, Pro-AXP afvikles som ASP tjeneste. Det vil sige at virksomheden ikke skal anskaffe nyt hardware eller software. Der skal ej heller installeres noget på HR medarbejdernes computer. Det eneste der kræves er en Internet forbindelse.

Hvordan kommer vi igang?

Systemet skal blot have indlagt de standardbrevsskabeloner som i ønsker at bruge. Derudover skal der laves et link fra virksomhedens eksisterende hjemmeside. Herefter er det parat til at bruge.